Како да станете наш корисник?

За нас клиентот е секогаш на прво место!

Изборот на снабдувач со електрична енергија е само Ваш избор!

 

Доколку Вашиот договор со претходниот снабдувач е истечен или немате избрано снабдувач за електрична енергија сега е вистинското време да го изберете РЕС.

 

Доколку имате отворен – необврзувачки договор за снабдување со некој добавувач, согласно законски предвидените процедури може да ни пристапите за понуда за снабдување на office@res.mk, која ќе ја добиете за многу кратко време.

Renewable Energy Supply е Вашиот најдобар избор за сите услуги поврзани со трговија на електрична енергија. За нашите клиенти нудиме најдобри и најразновидни пакети за снабдување и/или откуп на струја.