Кои сме ние

RES е современа и иновативна компанија – лидер во трговијата со електрична енeргија во Република Северна Македонија. Ние сме единствена компанија на македонскиот пазар која им нуди на компаниите снабдување од сопствени извори на обновлива електрична енергија кои гарантираат сигурност и најдобри цени на пазарот.
Задоволни клиенти

Нудиме сигурно и стабилно снабдување со електрична енергија и најдобри цени на пазарот

Професионален и посветен тим

Во нашиот тим работат искусни, професионални и посветени луѓе, кои се 24/7 насочени кон потребите на клиентите

Awesome Image
Зошто да не изберете нас

Неколку причини за избор

01
Icon
Обновлива енергија

Поддржете ја и вие енергетската транзиција кон обновливи извори на енергија и на тој начин заедно да влијаеме на поубава и поздрава животна средина

02
Icon
24/7 мониторинг

Нашиот SCADA мониторинг центар континуирано ја следи состојбата со сите наши електрични централи и секој предизвик го надминуваме екстремно брзо

03
Icon
Најконкурентни цени

Нашите цени се убедливо најконкуретни на македонскиот пазар. Портфолиото на сопствени обновливи извори ни овозможува да понудиме пониски цени од останатите трговци

04
Icon
Доверливост и грижа за клиентите

Наша цел е да растеме заедно со клиентите. Конкурентните цени овозможуваат компаниите да ги одржуваат и унапредваат своите економски активности дури и во услови на криза.

НАШИОТ ТИМ КОЈ СТОИ ЗАД УСПЕСИТЕ​

Успехот на тимот е успех на секој од членовите. Успехот на некој од членовите е успех за сите во тимот. ​

Александар Петрески

Управител

+389 70 340 187

+389 2 5122 863

Љупчо Најдов

Управител

+389 75 480 400

+389 2 5122 865

Јури Богомилов Катанов

Управител

Боне Ацевски

Раководител на Сектор продажба

+389 70 297 464

+389 2 5122 860

Огнен Анѓушев

Mенаџер за продажба

+389 76 339 622

+389 2 5122 860

Ивана Бојаџиева

Раководител на сектор за правни работи

+389 78 333 343

+389 2 5122 861

Андријана Николовска

Kонтролинг менаџер

+389 70 246 006


Владимир Толевски

Соработник за продажба

+389 2 5122 860

+389 71 419 200

Луна Тодоровска

Соработник за продажба

+389 2 5122 860

+389 75 357 961

Деспина Ставрева

специјалист за планирање и анализа

+389 2 5122 859

Евица Смилковска

специјалист за дневна трговија и номинации

+389 2 5122 861

Веси Локвенец

соработник за ИТ решенија

+389 2 5122 859

Борис Постолов

специјалист за дневна трговија и номинации

+389 70 636 216

Маријана Симуноска

специјалист за планирање и анализа

+389 78 245 500

+389 2 5122 859

Ивана Стамболиска

специјалист за дневна трговија и номинации

+389 72 269 885

+389 2 5122 859
Fun Numbers
0
Снабдени компании


0
Производители на електрична енергија

0
MW инсталирана моќност од обновливи извори
0
% Заштеди на сметките на електрична енергија

Renewable Energy Supply е Вашиот најдобар избор за сите услуги поврзани со трговија на електрична енергија. За нашите клиенти нудиме најдобри и најразновидни пакети за снабдување и/или откуп на струја.