Што нудиме

Сигурно. Стабилно. Доверливо. Евтино. Еколошко.

РЕС  во моментот е единствена компанија со ваква понуда за снабдување и откуп на електрична енергија од обновливи извори и без конкуренција е најголем агрегатор на електрична енергија од обновливи извори во Република Северна Македонија, нудејќи им на сите сопственици на производни капацитети најдобар и најсигурен откуп на електрична енергија.
Дополнителна придобивка на RES е соработката со групацијата Фероинвест, исто така во сопственост на проф. д-р Кочо Анѓушев, кои со својот SCADA мониторинг центар имаат капацитет да ги приклучат, мониторираат и одржуваат сите капацитети за производство на енергија од обновливи извори и на тој начин на RES да му овозможи да биде најголемиот агрегатор односно целата енергија да биде регулирана од еден центар.

Продажба

Продажба на произведена електрична енергија
За потребите на вашиот бизнис или домаќинство, изберете го РЕС како ваш снабдувач и уверете се во квалитетот и цените кои ги нудиме.
  • Фотоволтаици
  • Хидроелектрани
  • Ветерници
Популарно

Откуп

Откуп на произведена електрична енергија
Продадете ја вашата електрична енергија која ја произведувате од обновливи извори и добијте ја убедливо најдобрата цена на пазарот.
  • Фотоволтаици
  • Хидроелектрани
  • Ветерници
Популарно

Renewable Energy Supply е Вашиот најдобар избор за сите услуги поврзани со трговија на електрична енергија. За нашите клиенти нудиме најдобри и најразновидни пакети за снабдување и/или откуп на струја.